Среда, 24.04.2024, 05:40
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Міні-чат
Головна » 2012 » Июнь » 5 » Табір “Літні зорі 2012”
Табір “Літні зорі 2012”
00:17

З 01  по 14 серпня буде проходити традиційний всеукраїнський скаутський табір «Літні зорі 2012».  

 

Місце проведення табору - Черкаська обл, Корсунь-Шевченківський р-н, на березі річки Рось між населеними пунктами Яблунівка і Виграїв. 

До табору запрошуються православні скаути з усієї України та гості з інших скаутських організацій.  Вік учасників: підтабір для чижиків приймає дітей віком від 8 до 11, скаутські підтабори – від 12 років.

 Учасники будуть проживати в наметах та в підтаборах по два патрулі, облаштованих за всіма правилами гігєни та лісового комфорту.  В програмі:  - заняття з основних скаутських спеціалізацій (ТПТ, орієнтування, виживання, медицина, зв'язок, розвідництво)  - різноманітні майстерні та гуртки (плетіння, художня майстерня, поведінка в екстремальних ситуаціях, кухарство, вогнища,  театр, слідопитство, краєзнавство, флористика, журналістика, фехтування)  - випробування (бобер, день без ні, попелюшка, морж, нічна варта, 7 вогнищ, колода, тарзан, годинник, поет, лицар, винахідник, жайворонок, царівна несміяна)  - спортивні ігри та змагання  - спец-курс Робінзон (цей спец-курс розрахований на підготовлених скаутів, учасники будуть відібрані за результатами проходження відбору на початку табору)  - здача на нашивку «Три пера»  - заняття зі священиками  - ігри та квести  - творчі вечірні програми - сюрприз від організаторів)))))).  Тільки на літньому таборі скаути можуть отримати нашивки за випробування та за таку спеціалізації.

 

Бажано на табір приїжджати сформованим патрулем. Всі патрулі будуть розкидані по підтаборам по два патрулі відповідно до віку, кожним підтабором буде командувати лідер.  Заняття та спец-курси будуть проводити досвідчені інструктори: майстри спорту з ТПТ та спортивного орієнтування, альпінізму, працівники рятувальної служби, лікарі, психологи, соціальні працівники, вчителі, інженери, які до того ж мають розряди з туризму та гірського туризму.  В таборі постійно буде знаходитись дитячий лікар.  Духовну опіку табору взяли на себе три священики.  Всі інструктори та лідери працюють в якості волонтерів, під час відпусток на основних місцях роботи.  Вартість участі за два тижні у таборі складає 850 грн для новачків , 800 грн для скаутів , та 750 грн для скаутів що мають 3 або 2 розряд . Звертаємо вашу увагу, що реальна собівартість цього табору на одного учасника - 1260 грн. Вказана вище ціна стала можливою завдяки підтримці благодійників.  Членам організації з багатодітних родин будуть надані знижки, заяви від таких дітей будуть розглянуті в індивідуальному порядку, відповідно до реальних потреб родин.  У вартість входить: харчування, аптечка, проїзд від Києва, страхування від нещасного випадку, канцелярія, транспортні витрати (розвідка місцевості, доставка загального спорядження та інструкторів, патрулювання та просторова організація занять, завіз продуктів), витратні матеріали для занять, спортивний інвентар, дрібне спорядження для занять, пам’ятна футболка, нашивки, призи, територіальні збори.   

 

 

 

Реєстрація учасників розпочинається з 05 червня. Останній термін подання заявки на участь у таборі - 25 липня (у випадку такої пізньої реєстрації вартість табору буде підвищена!!!!!!!!!!!!!!!  ).

Зареєструватися можна за номером 0631770144 – Уляна, або 0639574081 - Іван, також можна надсилати заявки на електронну пошту  - ulam@i.ua . Під час подачі документів , кожен учасник мусить здати : оригінал свідоцтва про народження, довіреність від одного з батьків на супровідника (довіреність буде видана батькам на місці реєстрації, також на сайт буде прикріплен примірник), копію паспорта одного з батьків, довідку про стан здоров’я та сан-епід стан. Місце та час збору і відправлення дітей з Києва будуть повідомлені за тиждень до виїзду. Також за тиждень до виїзду буде відбуватися видача спорядження.

 

Дати прийому документів і грошей:

Перший прийом відбудеться в суботу 16 червня.

Другий  – в неділю 08 липня.

Третій  –  в неділю 22 липня. 

Документи будуть прийматися в приміщенні малого храму Петра Могили  з 14.00 по 18.00 (адреса : вул. Максима Берлинського 23/8a)

Переглядів: 2906 | Додав: Вовчик
Всього коментарів: 1
1 ItenceAbest  
0
Здравствуйте! Классный у Вас сайт. Мне очень понравился )))

Имя *:
Email *:
Код *:
Мой профиль
Прохожий


Группа: Гости
Логин:
Пароль:
Календарь новостей
«  Июнь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук
Друзья сайта
Международный скаутский лагерь Ветлуга
Скаутский отряд «БАРС» г.Североморск
КЮМ "Парус"
Спілка православної молоді України
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Православні скаути України © 2007-2024