Вторник, 16.04.2024, 08:25
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Міні-чат
Головна » 2010 » Июнь » 2 » Школа ренджерів 2010
Школа ренджерів 2010
17:22
Православні скаути України з 26 червня по 4 липня проводять учбовий табір «Школу ренджерів». Під час табору буде відбуватися навчання основам виживання, техніки пішохідного туризму, орієнтування, слідопицтва, медицини екстремальних ситуацій.
Всі учасники будуть розбиті на малі групи, в яких впродовж усієї Школи будуть переборювати різноманітні випробування, вчитися працювати в команді і діяти в екстремальних ситуаціях. Вкінці відбудеться великий марафон, на якому будуть оцінені засвоєні навички учасників та отримані знання.
За результатами марафону та роботи впродовж всієї Школи учасники отримують нашивку, яка буде позначати відмінне закінчення курсу та відповідне звання в організації.
В таборі завжди буде знаходитися духовний наставник, за благословенням правлячого архієрея буде проведена літургія в польових умовах.
До участі запрошуються учасники від 16 років, не залежно від фізичного стану. Учасники будуть розділені за медичними показниками, важлива психологічна стійкість.
За роки проведення Школи з 189 учасників нашивки отримало 37 людей, з яких одна монахиня, 3 священика, 2 дружини священиків, середній вік яких біля 40 років; що підтверджує, що фізична сила не є найважливішою для переборення випробувань, важлива тільки сила духу.
Пізнати, що Ви за людина по-справжньому можна тільки в екстремальних умовах. Чи зможете Ви пожертвувати собою заради інших, чи вмієте Ви діяти в критичних ситуаціях – Ви зможете дізнатися про це на Школі. Найкращим учасникам буде запропоновано пройти лідерську підготовку в організації Православні скаути України для подальшої роботи з дітьми та молоддю.
Школу організовують та проводять професійні інструктори: лікар-педіатр, рятувальник Київської міської служби – інструктор з виживання, два інструктори з альпінізму та скелелазіння, кандидат в майстри спорту з техніки пішохідного туризму, інструктор зі спортивного орієнтування, два інструктори з туризму. Всі інструктори мають розряди з гірського туризму. На Школі буде постійно знаходитися дипломований лікар.
Табір буде проходити в лісах Полісся (район Коростеня). Місце проведення Школи радіологічно обстежене, знаходиться в мальовничій, екологічно-чистій ділянці, віддаленій від цивілізації. Місце зборів буде оголошене пізніше.
Вартість участі для членів організації – 400 грн (+проїзд), для всіх інших – 700 грн (+проїзд). У вартість входить: транспортні витрати (розвідка місцевості, доставка загального спорядження та інструкторів, патрулювання та просторова організація занять), харчування учасників, витратні матеріали для занять, аптечка, дрібне спорядження для занять, лісові збори). У вартість не входить: спорядження для занять, яке надає організація, облаштування табору, використання транспортних засобів організаторів. Всі учасники будуть забезпечені індивідуальним спорядженням у разі відсутності особистого (намет, спальник, каремат). Спальники та каремати будуть видаватися в оренду за помірну плату.
Всі інструктори працюють в якості волонтерів, під час відпусток за власний рахунок на основних містах роботи. Заявки приймаються до 15 червня. Заявки необхідно надіслати на електронну пошту (lprok@ua.fm) або зареєструватися за наступними телефонами: 068-198-49-29 (Леся) або 095-870-47-01 (Катерина).
Переглядів: 2666 | Додав: Lesechka
Всього коментарів: 281 2 3 »
28 marina_scout  
0
я привожу Могилевских.
по идее, мы успеваем еще на киевский вокзал))

27 marina_scout  
0
да я в курсе, что за свои деньги покупаем. просто в том году на факзале все скидывались - и брали билеты вместе.

короче понятно. лучше встречатся уже в коростыне


26 Lesechka  
0
Маріна, почитай новину зверху - там все написано. Ну, скинитесь і купите...

25 marina_scout  
0
и билеты как - сами покупаем заранее?

24 marina_scout  
0
Лесь! во сколько мы встречаемся???

22 Nata  
0
Ми спочатку до Мариночки - їстоньки)))) tongue

23 marina_scout  
0
та ж ясное дело)))
уже начинаю заготавливать))) biggrin

21 Lesechka  
0
І ще - їжа буде тільки в суботу ввечері, тому всі візьміть з собою бутерброди і воду

19 Lesechka  
0
Всі питання по спорядженню - до Каті. Зустрічаємось в Києві на Приміському вокзалі

20 marina_scout  
0
во сколько?

18 marina_scout  
0
да ж в коростыне встречаемся)))
или могилёвцы ко мне сначала заедут???
буду рада!!!!!!!

17 ROMA  
0
А когда выдача снаряжения?

1-10 11-20 21-26
Имя *:
Email *:
Код *:
Мой профиль
Прохожий


Группа: Гости
Логин:
Пароль:
Календарь новостей
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Друзья сайта
Международный скаутский лагерь Ветлуга
Скаутский отряд «БАРС» г.Североморск
КЮМ "Парус"
Спілка православної молоді України
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Православні скаути України © 2007-2024