Пятница, 26.04.2024, 14:34
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Міні-чат
Головна » 2011 » Май » 24 » Літній табір "Літні зорі 2011"
Літній табір "Літні зорі 2011"
17:27
Місце проведення табору - Черкаська обл, Корсунь-Шевченківський р-н, на березі річки Рось між населеними пунктами Яблунівка і Виграїв.  Місце було змінене у звязку з кращою інфраструктурою , адже на цьому місці впродовж літа проводить свої табори Національна організація скаутів України. Дякуємо братам - скаутам за надану допомогу!
З 29 липня (виїзд зранку) по 12 серпня буде проходити традиційний всеукраїнський скаутський табір «Літні зорі 2011». (28 липня, попередньо, скаути зустрічають патріарха)
До табору запрошуються православні скаути з усієї України та гості з інших скаутських організацій.
Вік учасників: підтабір для чижиків приймає дітей віком від 8 до 11, скаутські підтабори – від 12 років. Окрім того, цього року планується організувати сімейний підтабір, куди ви можете приїхати цілою родиною з маленькими дітьми. Сімейний підтабір буде проведено у форматі гостьового.
Учасники будуть проживати в наметах та в підтаборах по два патрулі, облаштованих за всіма правилами гігєни та лісового комфорту.
В програмі:
- заняття з основних скаутських спеціалізацій (ТПТ, орієнтування, виживання, медицина, зв'язок, розвідництво)
- різноманітні майстерні та гуртки (плетіння, художня майстерня, поведінка в екстремальних ситуаціях, кухарство, вогнища, різьблення, театр, слідопитство, краєзнавство, флористика, журналістика, фехтування)
- випробування (бобер, день без ні, попелюшка, морж, нічна варта, 7 вогнищ, колода, тарзан, годинник, поет, лицар, винахідник, жайворонок, царівна несміяна)
- спортивні ігри та змагання
- спец-курс Робінзон (цей спец-курс розрахований на підготовлених скаутів, учасники будуть відібрані за результатами проходження відбору на початку табору)
- здача на нашивку «Три пера»
- заняття зі священиками
- ігри та квести
- творчі вечірні програми
- сюрприз від організаторів)))))).
Тільки на літньому таборі скаути можуть отримати нашивки за випробування та за таку кількість спеціалізацій.
Бажано на табір приїжджати сформованим патрулем. Всі патрулі будуть розкидані по підтаборам по два патрулі відповідно до віку, кожним підтабором буде командувати лідер.
Заняття та спец-курси будуть проводити досвідчені інструктори: майстри спорту з ТПТ та спортивного орієнтування, альпінізму, працівники рятувальної служби, лікарі, психологи, соціальні працівники, вчителі, інженери, які до того ж мають розряди з туризму та гірського туризму.
В таборі постійно буде знаходитись дитячий лікар.
Духовну опіку табору взяли на себе три священики.
Всі інструктори та лідери працюють в якості волонтерів, під час відпусток на основних місцях роботи.
Вартість участі на два тижні складає 750 грн для скаутів та чижиків третього розряду, 700 грн для скаутів та чижиків другого розряду та 800 грн для новачків. Звертаємо вашу увагу, що реальна собівартість цього табору на одного учасника - 1 260 грн. Вказана вище ціна стала можливою завдяки підтримці благодійників.
Членам організації з багатодітних родин будуть надані знижки, заяви від таких дітей будуть розглянуті в індивідуальному порядку, відповідно до реальних потреб родин.
У вартість входить: харчування, аптечка, проїзд від Києва, страхування від нещасного випадку, канцелярія, транспортні витрати (розвідка місцевості, доставка загального спорядження та інструкторів, патрулювання та просторова організація занять, завіз продуктів), витратні матеріали для занять, спортивний інвентар, дрібне спорядження для занять, пам’ятна футболка, нашивки, призи, територіальні збори.
У вартість не входить: спорядження для занять, яке надає організація та Київська рятувальна служба, облаштування табору, намети, використання транспортних засобів організаторів.
Заявки приймаються до 10 липня.
Заявки та внески за участь необхідно подати своєму командиру патруля, або надіслати на електронну пошту (lprok@ua.fm), або зареєструватися за наступними телефонами: 093-246-49-60 (Олена) або 095-870-47-01 (Катерина) і передати безпосередньо Олені.
Кожен учасник мусить подати своєму локальному керівнику: оригінал свідоцтва про народження, довіреність від одного з батьків на супровідника, копію паспорта одного з батьків, довідку про стан здоров’я та сан-епід стан.
Місце та час збору будуть повідомлені за тиждень до виїзду. Також за тиждень до виїзду буде відбуватися видача спорядження.
Переглядів: 4001 | Додав: Lesechka
Всього коментарів: 321 2 3 »
31 ionova_m  
0
Скажите пожалуйста, когда можно забрать детское свидетельство о рождении? Спасибо!

32 Lesechka  
0
Основна маса документів вже повернена. Олена Покормяко поїхала в похід - повернеться 24. Набирайте її - і забирайте свідоцтва.

30 vasia  
0
Увага!Здача персонального спорядження відбудеться у четвер 18.08 з 12.00 до 14.00.Прохання здати спорядження завчасно, у сухому, чистому та непошкодженому стані.+380932355644 - завгосп Микола Пєхотний

29 vvm  
0
Здравствуйте.
А где можно забрать чижиков после окончания смены? 12 августа, куда детей привезут?

28 tanusha7kiev  
0
На против универмага Дарница (Ленинградская площадь) - магазин военный магазин, там где останавливается автобус Полёт, когда едит на Борисполь

26 NIK  
0
Добрый день, а не подскажете, где можно купить обувь, фиксирующую голеностоп - берцы, например... У ребенка 38 размер, и нигде ничего не могу найти!!!

27 Juliya  
0
Попробуйте погуглить киевские военторги. smile

25 Вовчик  
0
для чижика 45-60 литров вполне достаточно.
Место там действительно ОФИГИТЕЛЬНОЕ!!!!!
А как так получилось сделать лагерь на месте СПОКа? surprised biggrin

23 ionova_m  
0
Скажите пожалуйста, на сколько литров покупать рюкзак, для чижика?

24 БлондинКо  
0
Это зависит от роста ребенка. В туристическом магазине Вам помогут выбрать.

22 вован  
0
А як своим ходом добратся?

21 marina_scout  
0
dokumenti 4ijikov Olginskogo otryada prinimaet Proniv Katya

20 БлондинКо  
0
Внимание!
В воскресение, 24.07 с 14.00 до 18.00 будет второй окончательный и последний сбор взносов-документов на лагерь.

Для Вашего удобства он будет проходить одновременно в двух местах.
1. ст.м. Дорогожичи. Ул. Берлинского 23/8а (помещение храма Петра Могилы)
2. ст. м. Харьковская. Ул. Вербицкого 3г (помещение библиотеки Ольгинского прихода)
Надеюсь, всем будет удобно

1-10 11-20 21-27
Имя *:
Email *:
Код *:
Мой профиль
Прохожий


Группа: Гости
Логин:
Пароль:
Календарь новостей
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзья сайта
Международный скаутский лагерь Ветлуга
Скаутский отряд «БАРС» г.Североморск
КЮМ "Парус"
Спілка православної молоді України
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Православні скаути України © 2007-2024