Пятница, 10.05.2024, 14:19
Главная | Регистрация | Вход
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Все обо всём! » Важно! » Оголошення (Оголошення, які не дотягують до головної сторінки.)
Оголошення
LesechkaДата: Пятница, 14.05.2010, 12:35 | Сообщение # 61
Группа: Администраторы
Сообщений: 1015
Статус: Отсутствует
Статус ICQ
У вівторок, 18 травня в 10:30 коло входу в "Український дім" небайдужі кияни збираються на прибирання парку Хрещатий.

Просимо з собою прихопити мішки для сміття, рукавиці, широкі лопати, та будь-який інший реманент, що може знадобитися для очищення території.

Це звернення стосується саме ТЕБЕ.

Якщо у вівторок нас збереться сотня чоловік на прибирання, то вже наступного разу ми зможемо планувати масштабнішу та ефективнішу акцію природозахисту!

Європейський стандарт - 25 кв. метрів зелених насаджень на особу, згідно наших норм має припадати 20 кв.метрів. На сучасного киянина припадало 16,5 кв. метрів.

За останній рік з київського зеленого фонду з грубими порушеннями продано і передано понад 1 тис 500 гектарів насаджень. У киян відібрано в Голосіївському районі - 1 тис. 287 гектарів, в Дарницьому - 4 га, Деснянському - 82,6 га, Дніпровському - 38,3 га, Оболонському - 39,2 га, Печерському - 13,1 га, Подольському - 13,2 га, Солом'янському - 0,2 га, Святошинському - 11,6 га та в Шевченківському - 7,6 га.

Проте це лише початок.

Лиса гора, парк Хрещатий, ботсад Фоміна, урочище Покал, сквер Стуса, сквер коло Тихвінського провулку, парк Либідський, сквер Ревуцького, Солом'янський парк, лісові зони Труханового острову, парк на м.Дарниця - навскидку, лише короткий перелік далеко не всіх зелених зон, що постраждали чи повністю знищені за останні місяці, або плануються до скорочення.

Хто хоче перетворити Київ на Москву?

Та усі.

Серед недалекоглядних рушуїв нищення зелені столиці кого тільки не зустріти - і пережирілі корумповані чиновники, і мультимільйонні будівельні компанії, і іноземні корпорації, і "богослуживі" патріархати, і навіть "сучасні митці й меценати".

Їм всім байдуже майбутнє Києва.

Вони абсолютно не розуміють, що вирубка і знищення дерев вже відіб'ється стрибком хронічних распіраторних захворювань серед киян, суттєвим чином збільшиться забрудненість повітря аміаком, метаном, сірководнем, важкими металами, котрих вдосталь продукують столичні підприємства.

Раніше парки слугували природним ефективним бар'єром супроти шуму та пилу. Тепер зелень галопуючими темпами нищиться. Очевидно, що вже за декілька років показники якості життя в місті серйозно впадуть.

Боротися за своє право жити в нормальному місті можливо. В першу чергу необхідно привертати увагу до протизаконних знищень природи і покращувати громадянську солідарність захисту природи.

Так, нещодавно за класичною схемою КМДА було проведено ліквідацію частини парку Хрещатий:

"За результатами проведеного екологічного аудиту встановлено, що на ...території переважають дерева середнього віку (40-60 років), що знижує історичну цінність...В межах парку "Хрещатий" відсутні дерева, які включені до переліку об'єктів природно-заповідного фонду, пам'ятників природи місцевого значення, що мають особливу природоохоронну цінність... Екологічний стан ділянки також не можна вважати задовільним."

Спочатку парк припинили прибирати комунальні служби, потім інспекція встановила факт його забрудненості і ось вже тепер "нікчемний та непотрібний" парк перетворюється на 2 гектари під забудову арт-центру Віктора Пінчука.

Наприклад, з останніх випадків за такою самою схемою ліквідували велетенський єдиний в своєму окрузі парк Либідський, а біля метро Позняки намагались(і місяць тому почали знову) ліквідувати під забудову ціле озеро.

Задумайся!

Влада вже віддала навіть парк Хрещатий, Либідську гору та ботсад Фоміна під забудову.

Натомість за останні п'ятнадцять років в Києві створено нових парків.. нуль?...

Не час діяти?

Нам треба рятувати наші парки.

Наші парки - нам потрібні.

Забудьте про "зелені партії" - їхній всплеск рекламно-агітаційної активності пов'язаний лише з проплаченістю пустого шуму. "Казенні екологи" в Україні нічого окрім спаму і роздачі пустих обіцянок не роблять.

Громадська ініціатива «Збережи старий Київ!»
з повагою,
Василюк Олексій

 
vasiaДата: Пятница, 14.05.2010, 22:59 | Сообщение # 62
Группа: Лидеры
Сообщений: 211
Статус: Отсутствует
вражаюче.....шкода,у мене іспит

Я не здамся без бою!
 
LesechkaДата: Вторник, 01.06.2010, 19:52 | Сообщение # 63
Группа: Администраторы
Сообщений: 1015
Статус: Отсутствует
Статус ICQ
Православний хлопець набирає групу дітей в літній табір. Людина відповідальна і досвідчена. Телефон (Олексій Волков) 0933519320
Адреса табору: 98464 АР Крим, Бахчисарайський р-н, с.Красний мак, середня школа тел. 0655460741. 4 -разове харчування: як в таборах фрукти, солодке, мясо, риба, сир... Спати в класах на ліжках є матраси і подушки, постіль треба брати. Вранці і ввечері приходить лікар. В суму 1600 входить: екскурсії, харчування, проживання, проїзд до моря, дорога і нагляд.

Програма
1. Обустройство, знайомство, вогнище
2. Загальна підготовка з ТПТ, екскурсія до моря,Х/Ф "Земля Саннікова"
3. "Челтер-Коба", екскурсія до моря, Д/Ф "правда про наркотики"
4. Творчі заняття, екскурсія до моря, дискотека "східна"
5. "Мангуп-Кале", екскурсія до моря,Х/Ф "Аліса в країні дива"
6. Творчі заняття, екскурсія до моря, дискотека "етностиль"
7. "Челтер-Мармара", екскурсія до моря, Х/Фс "Небезпечна краса"
8. Творчі заняття, екскурсія до моря, дискотека "ретро-ХХ століття"
9. "Ескі кермен",екскурсія до моря, Х/Ф "формула кохання"
10. Творчі заняття, екскурсія до моря, сучасна дискотека
11. "Великой каньйон", екскурсія до моря, Х/Ф "Куда уходят мечті"
12. Херсонес і Севастополь, морська прогулянка, дискотека сучасна
13. Загальний концерт, конкурс танців, вогнище
14. Збори, "Старий Бахчисарай", відїзд
15. Київ нарешті!

Розпорядок стандартний:
7:30 Підйом, зарядка.
9:00 Сніданок
9:30 Експедиція-прогулянка(гори, море)
14:00 Обід та відпочинок на природі
17:00 Полуденок та повернення у табір
19:30 Вечеря
20:00 Творчі заняття
21:00 Підсумок дня
22:00 Відбій

 
Маша_СДата: Среда, 02.06.2010, 22:01 | Сообщение # 64
Группа: Лидеры
Сообщений: 60
Статус: Отсутствует
а программа так нічого...
 
ЛёляДата: Четверг, 03.06.2010, 19:02 | Сообщение # 65
Группа: Заглянувший
Сообщений: 151
Статус: Отсутствует
Красивая программа!!!(дискотека schmoll )

Жызнь ето токо начало...........
 
RobinZONДата: Пятница, 04.06.2010, 00:39 | Сообщение # 66
Группа: Скауты
Сообщений: 386
Статус: Отсутствует
Статус ICQ
biggrin biggrin biggrin biggrin нам так не жить (((

Нет границ, есть только препятствия!!
Дорогу осилит впереди бегущий !
С утра 20 км? Как с куста !!
 
LesechkaДата: Пятница, 04.06.2010, 11:56 | Сообщение # 67
Группа: Администраторы
Сообщений: 1015
Статус: Отсутствует
Статус ICQ
Наші Чернігівські скаути на цих вихідних (пятниця-субота-неділя) проводять екологічний табір на Блакитних озерах. В програмі: прибирання узбережжя, літургія в неділю, навчання підводним роботам (в гості були запрошені підводники, які будуть вчити старших зануренню). Можна під'їзджати в суботу. Їхати до Чернігова, а з Чернігова на електричці до села Грибова рудня. Там вас зустріне Сергій Деніско - 068-236-29-10. Краще їхати туди по патрулям...
P.S. Блакитні озера - одні з найчистіших та найгарніших в Україні wink
 
uri26Дата: Понедельник, 14.06.2010, 14:08 | Сообщение # 68
Группа: Скауты
Сообщений: 51
Статус: Отсутствует
Статус ICQ
Прикона, Не был там никогда))) А Мне Свитязькое нравится! Как пресное море! Читсое прозрачное! И Вода как бы лёгенькая!!! )))

КОСМОС+ЖЖОТ!)))))))
 
LesechkaДата: Четверг, 17.06.2010, 17:09 | Сообщение # 69
Группа: Администраторы
Сообщений: 1015
Статус: Отсутствует
Статус ICQ
хто хоче поїхати сюди?
19 червня 2010 року об 11.00 годині в селі Юрівка, Києво - Святошинського району, Київської області відбудеться відкриття першого музейного комплексу «ОБОРОНА КИЄВА, КИЇВСЬКИЙ УКРІПЛЕННЫЙ РАЙОН - ПОЯС СЛАВИ».
Музей створено Об’єднанням «Пояс Слави» (керівник Святослав Крижевич) за участю МАДФ «Цитадель» (керівник Павло Нетьосов), на базі Довгочасних Фортифікаційних Споруд Київського Укріпленого Району (КиУР), побудованого в довоєнний час (з 1929 – 1937 роки ), що входив до так званої «Лінії Сталіна» та відіграв значну роль в обороні Києва в 1941 році.
Київський укріплений район охоплював Київ півкільцем, спираючись флангами на р. Дніпро. Загальна протяжність переднього краю КиУРа складала 85 км., глибина оборонної смуги – до 5 км. Всього за вказані роки було збудовано близько 250-ти довгочасних вогневих споруд (ДВС). Вогневі точки об’єднувались в батальйонні райони по 10-25 ДВС в кожному. Головним чином будувались кулеметні ДВС на 1-4 амбразури. Для посилення оборони зводились довгочасні артилерійські споруди – півкапоніри або капоніри на дві гармати. Крім того, будувалися командні пункти, які легко відрізнити від інших ДВС за наявністю бронековпака.

Саме на базі командної ДВС №204 буде відкрито перший об’єкт музейного комплексу.

Музейний комплекс створюється виключно за рахунок власних коштів Об’єднання «Пояс Слави» та МАДФ «Цитадель» – без будь-якої допомоги з боку держави. Таким чином, можна сказати, що це перший на території України музейний комплекс, присвячений вивченню та збереженню пам’яток військової історії, створений силами ентузіастів. В усьому світі такі масштабні проекти здійснюються лише за державний кошт, наприклад, Музей форту «Ебен-Емаель» (Eben-Emael, http://www.fortissimus.be/ ) в Бельгії, музейний комплекс «Лінія Сталіна» (http://www.stalin-line.by/) в республіці Білорусь, тощо.

Об’єднання «Пояс Слави» створено в 2008 році з метою втілення комплексної програми по збереженню та музеєфікації довгочасних фортифікаційних споруд Київського Укріпленого Району та створення на їх базі музейного комплексу.

МАДФ «Цитадель» - Міжнародна асоціація дослідників фортифікації «Цитадель» створенна з метою дослідження фортифікаційних споруд різних часів і народів та популяризації серед населення військової історії та ідей збереження історичної та фортифікаційної спадщини для майбутніх поколінь.
Довідки за телефоном - 067 503-32-52 Павел Нетесов.

 
uri26Дата: Вторник, 22.06.2010, 10:49 | Сообщение # 70
Группа: Скауты
Сообщений: 51
Статус: Отсутствует
Статус ICQ
О, КЛЁВО!!! Влад, который мой тренер, КиУРом занимается. Может как-то детей сводить! )))

КОСМОС+ЖЖОТ!)))))))
 
pseudoДата: Среда, 23.06.2010, 15:57 | Сообщение # 71
Группа: Наши люди
Сообщений: 48
Статус: Отсутствует
Воно прикольно, але походи по ДОТам треба чимось розбавляти, ІМХО. Як катаєшся поним не перший день - набридає, вони здаються однаковими. Хоча, на колір і смак...
А он влаштувати щось прикольне на базі укріпрайона - так, ідея непогана. Тобто, не просто ходити дивитись, а ще й робити щось соціально корисне. Наприклад, листя в лісі збирати smile
 
LesechkaДата: Пятница, 09.07.2010, 13:13 | Сообщение # 72
Группа: Администраторы
Сообщений: 1015
Статус: Отсутствует
Статус ICQ
ДРУГА ШКОЛА ЛІДЕРІВ ДЕБАТНОГО РУХУ

(20-25 cерпня 2010 р.; Козьменщик Рахівського району
Закарпатської області)

Content:

«Школа лідерів дебатного руху» – це…
чудова нагода протягом п’яти днів відпочивати та навчатись разом із однодумцями, а також отримати неповторні враження від святкування Дня незалежності України в горах! Це буде повноцінне таборування – з ночівлею в наметах під зірковим небом, приготуванням їжі в казанках, піснями у вогнища, справжньою дружбою та неповторною атмосферою життя на природі!

У програмі передбачені навчальні модулі:
1. «Саморозвиток»: стан та перспективи розвитку молодіжного руху, філософія третього сектору, інтерактивні освітні технології.
2. «Основи управління НУО»: стратегічне планування, моделі та інструменти управління неурядовими громадськими організаціями, пошук ресурсів, зв’язки з громадськістю.
3. «Дебатні орієнтири»: менеджмент дебатних проектів, основи тренерства, створення та розвиток дебатних клубів у вищих навчальних закладах.

Requirements:
• Школа призначена для молодих активних людей із різних куточків України, які цікавляться освітніми технологіями, роботою з молоддю, основами управління молодіжною організацією, створенням та розвитком дебатного клубу, що досягли 18 років та готові застосувати отримання знання та навички на практиці у своєму навчальному закладі, місті, області.
• Результати відбору будуть повідомлені до 07 серпня 2010 року.

Fees and Costs:
• Реєстраційний внесок становить 70,00 грн. (50,00 грн. для членів ВМГО «Дебатна Академія»).
• Список речей, які треба взяти (спорядження та харчування) буде оголошено додатково після закінчення реєстрації.

 
LesechkaДата: Пятница, 09.07.2010, 13:14 | Сообщение # 73
Группа: Администраторы
Сообщений: 1015
Статус: Отсутствует
Статус ICQ
Польсько-Американський Фонд Свободи, Фонд „Боруссiя”, Колегія Східної Європи ім. Яна Новака-Єзьоранського та Фонд «Освіта для демократії» запрошують активних студентів з Білорусі, України та Російської Федерації (Калінінградська область, Ленінградська область та місто Санкт-Петербург, Новгородская область) на кiльканадцятиденнi навчальні візити в Польщі.

Під час насиченої програми перебування у Польщі, яка триватиме кільканадцять днів, здійснюваної польськими неурядовими організацiями, учасники матимуть можливість познайомитися з університетськими середовищами та неурядовими організаціями, зустрітися з лідерами громадського життя Польщі, взяти участь у лекціях, тренінгах, семінарах та культурних заходах.

Requirements:

До участі у програмі Study Tours to Poland можуть зголошуватися:
• студенти віком від 18 до 21 року (особи, котрим до 1.07.2010 не виповнилось 22 роки ), які навчаються у Білорусі, в Україні та у Російської Федерації (Калінінградська область, Ленінградська область і місто Санкт-Петербург, Новгородская область) та є громадянами цих країн;
• які відзначаються успіхами в науковій та громадській діяльності у своєму середовищі.
• знання польської чи англійської мови не є умовою участі у візитах.

Scholarship:

Організатори надають фінансову підтримку для поїздки успішних кандидатів до Польщі: забезпечують відібраним і запрошеним учасникам проживання, харчування, компенсацію вартості проїзду. Візити відбудуться в жовтні - листопаді 2010 року для груп у складі10 осіб у Варшаві, Вроцлаві, Гдині, Кракові й Ольштині.

Deadline (by e-mail): July 20, 2010

 
NataДата: Пятница, 09.07.2010, 23:38 | Сообщение # 74
Группа: Лидеры
Сообщений: 157
Статус: Отсутствует
О, я підхожу по всім параметрам! Тільки в паспорті дещо зміню.... на 11 років)))) cool tongue

Джеймс блоНд)

Волк-Несмеяна)

Чести скаута доверяют.
(9 закон)
 
LesechkaДата: Воскресенье, 25.07.2010, 17:25 | Сообщение # 75
Группа: Администраторы
Сообщений: 1015
Статус: Отсутствует
Статус ICQ
Будь ласка, всі приведіть в порядок свою форму!!!!!!!!!!!!!! На зустріч патріарха Катя принесе нашивки міст - вони нашиваються над нашивкою загону. Їх треба нашити до літургії з патріархом! І зверніть увагу на розташування нашивок спеціалізацій, спец-курсів та випробувань!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Форум » Все обо всём! » Важно! » Оголошення (Оголошення, які не дотягують до головної сторінки.)
Поиск:

Православні скаути України © 2007-2024